Apartmani na otoku Korčula
Nikša Šeparović - Prižba
Apartments Niksa House - Prizba Apartments
Apartments Niksa - Beach near the house
Apartments Niksa - balcony with a view to the sea
Apartments Niksa pebble beach in Prizba
KORČULA, PRIŽBA - SLIKE

Apartmani na otoku Korčula - Apartmani Nikša Šeparović

Hrvatski otok Korčula sazdan je od prelijepih uvala. Tražite li apartman za ljetovanje, izaberite uvalu Prižba. Veličanstven pogled koji svaki apartman ima na uvalu i slikovite otočiće koji je okružuju a istovremeno blizina plaže, daju apartmanima Nikše Šeparovića nezamjenjiv doživljaj mora. Mirno okružje ljetovališta Prižba - otok Korčula i udobni apartmani preduvjet su za nezaboravno ljetovanje.

Apartmani se nalaze blizu centralnog dijela ljetovališta Prižba. Apartmani su udaljeni od trgovina i restorana 200 metara do dva kilometra. Veća mjesta, zanimljiva za posjetiti, Blato , Vela Luka i Korčula udaljeni su 10 do 40 kilometara.

Plaža apartmana "Nikša" udaljena je 30 metara od kuće. Prostrana je i ima sjene ispod borova koji je okružuju. More je bistro i plitko. Prostor plaže pogodan je za vezanje manjeg ili većeg čamca a i za držanje opreme za "windsurfing".

Dvjesto metara udaljena od apartmana postoji i šljunčana plaža koja se vidi na slikama Prižbe u lijevom stupcu.
Provedite romantično ljetovanje u uvali Prižba na otoku Korčula ili se opustite od dugih, svakidašnjim poslom ispunjenih, dana. Domaćini će vam ponuditi gostoljubivost izgrađenu dugogodišnom tradicijom iznajmljivanja apartmana.

Kliknite ovdje za posjetiti stranicu s opisom apartmana, gdje su također i slike kuće i plaže apartmana Nikša Šeparović - otok Korčula.